Kjøkkeninspirasjon!

Vi har et lite, men koselig kjøkken i Stegen. Med friske urter på plass så kommer inspirasjonen til bygdekona som julekvelden på kjerringa!

 

I taket over kjøkkenbordet henger en uro fra Kreta. Den er stillegående, men desto mer dekorativ!

 

Radioen står nesten alltid på, i det siste ferdig innstilt på RadiOs.


Så, med frisk duft av urter og stemningsfull musikk i bakgrunnen kan konemor gå i gang med nye kjøkkeneventyr og spennende oppskrifter fra bok og nett. I dag var det timiantorsk med bacon og ertepuré som stod for tur. Resultatet ble friskt for øyet og godt for gane. Neste gang håper jeg fisketorget har fersk steinbit i disken og at jeg får tak i ekstra sprøtt bacon. 
 

 

Du har nå sett at:

- baconsurret torsk i panne ser godt ut allerede før det er ferdig tilberedt.

- mandelpotetene blir milde å ha med å gjøre hvis de får dampe seg ferdig etter et oppkok. Stikk en gaffel i en av potetene, hvis du kjenner lett motstand - hell av vannet og la kjelen stå med lokket på over den varme platen (pst! skru av varmen...).

- kjelene fra OBH Nordica med hull i lokket egner seg ypperlig når kokevann skal skilles fra innholdet. Et fantastisk hjelpemiddel når potetene, pastaen eller grønnsakene er ferdig kokt/dampet.

- grønne erter og rød chili er festlig!

- små jenter venter tålmodig på middag hvis de får spille litt på iphone`en...

skal du få se hva dagens inspirasjon på kjøkkenet endte opp i:


En kresen husbonde likte faktisk hvit fisk og konemor likeså. Jentungen var heller skeptisk, men spiste bacon og poteter. Ikke så rent gale det! Smil til det åpne kamera!!Tilslutt litt hverdagsromantikk. Posen er tom nå, men kjærligheten består (årrrgh...der spøy du litt!)...Oppskriften finner du på bloggen. Klikk deg inn på kategorien ekte føde! Velbekomme!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits