TV Fest!

TV Vest feiret seg selv i går med upåklagelig stemning, diverse sceneskift og FANTASTISK mat komponert av redaktøren sjøl godt hjulpet frem av små, deilige hjelpere. Når det kommer tli mat så kan vi deles inn i to grupperinger. Du har de som spiser for å leve også har du de (som meg selv) som lever for å spise.

Forrett av breiflabb, parmesan, chilli og nam nam nam nam!


Hovedrett av indrefilét, rødvinsaus og nam nam nam nam!


Dessert med sjokoladefondant og bærcoulis og nam nam nam nam!Her er deler av redaksjonen samlet med sprudlevann i glassene:


Vi tok oss fint ut ved bordet:

 

Jeg stod for noe av underholdningen og hadde tatt med rim på presseblokken. Se som Tommy koser seg i bakgrunnen!Jørund viste stor kontroll som servitør:Hilde hadde alltid litt i glasset:


Etter maten byttet jeg klær med Ivan (han er nok fornøyd med at dette bildet ble litt uklart):


Vi gjorde nytt sceneskift i løpet av kvelden og her er jeg avbildet med min kjære noenlunde faste fotograf, Odin:Festligheter med TV Vest byr alltid på en og annen overraskelse og et av høydepunktene må kunne sies å være videoen med tabber som blir redigert foran hver fest. Også i går satte vi i gang med lattersalvene av å se oss selv dumme oss ut på TV. Tabber slutter aldri å være morsomt! Følg med på bloggen. Kanskje legger jeg ut noen her:)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits