Lille lørdag!

Onsdag er den eneste dagen i uken det er blitt laget tv-show av. "Lille Lørdag" på NrK med Harald Eia og Bård Tufte Johansen i fremtredende roller var en stor sukksess på midten av nittitallet. Onsdagen er noe eget, og onsdagsfølelsen blir etterhvert dyrket på lik linje som fredagsfølelsen. VI ER MIDTVEIS I UKEN!

På onsdager ser jeg slik ut:

 

Og strømpebuksen ser slik ut:


Onsdag er oppkalt etter guden Odin og ble i tidligere tider omtalt som Odins dag. For de som er interessert i astrologi så er det velkjent at onsdagen står i planeten Merkurs tegn. Den ortodokse kirken regner lille lørdag som fastedag og holder seg vekke fra føden fordi at onsdagen i kristen tradisjon er forbundet med forrådelsen av Kristus. 

MEN viktigst av ALT er det jo at det i dag er TO dager til FREDAG og TRE dager til LØRDAG og dermed like få dager til kick-off fest med nye TV Vest! Redaktøren har lovet treretters på Hundvåg, hvis han bare klarer å holde seg skadefri. Sist lørdag fikk Selvær et heller ublidt møte med moder jord etter en noe hard aketur med barnebarnet (fokus på panne og nese). Det er i alle fall den offisielle versjonen...Markedsavdelingen smatter i bakgrunnen nå.

 

Og ellers har jeg en rolig formiddag på jobb. Klokken halv ett smeller det! Følg med på TV Vest i kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits