Kattepine om natten og bursdag i redaksjonen!

I dag er jeg meeeeeeget TRØTT!


Kathy (som er navnet på kvinnfolket som eier en katt ved navn Pus...veldig originalt) har for vane å la katten sove i sengen sin, hvilket betyr at også jeg har en sengevenn på fire poter for tiden. Jeg kan ikke si at jeg synes bytte fra Martin til katt er særlig vellykket. I natt har jeg ikke sovet et sekund. Føttene mine er blitt skamfert av katteklor og Pus har flydd opp og ned tapeten i et forsøk på å drive meg til vanvidd. At Kathy har sovet noe i det hele tatt er over min fatteevne...

Jeg har på tross av store poser under øynene klart å lage TV også i dag og i kveld må du få med deg en reportasje som vil få deg til å tenke ett og annet om hvordan vi anser oss selv i alderssammenheng. Når slutter vi å være unge? Når blir vi gamle? Mange gullkorn fra aktivitetssenteret på Vågedalen Sykhjem.

Ellers så har IVAN den store bursdag i dag!!!  

I dag er han blitt trettiåtte år! Er det gammelt? Hvordan definerer vi hva som er gammelt og hva som er ungt? Hvem bestemmer hvor i alderskurven vi havner? Reportasjen er under klipping, og svaret får du KANSKJE hvis du lytter og ser på TV Vest i kveld fra kl. 17.30!

Ikke TV Vest på skjermen? Bli medlem av gruppen "TV Vest" på facebook. Her legger vi fortløpende ut saker som er sendt på TV.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits