Julekort til besvær!

Jeg har brukt store deler av formiddagen på å lete etter "det perfektet" julekortet for 2009! Valget viser seg å være MYE vanskeligere enn først antatt. På nettet er det så MASSE å velge mellom at jeg blir helt svimmel. Ikke før har jeg laget ett jeg er fornøyd med så finner jeg ett som er hakket mer interessant. 

 

For de av oss som ikke har tolmodighet til å lage femti hjemmelagede kort så er jo disse "klikk - dra og betal" kortene veldig bra. På optimalprint.no er utvalget nærmest utømmelig! Personlig ønsker jeg et kort med muligheter for flere bilder på ett kort. Da blir det jo nødvendigvis litt dyrere, og DYRT er absolutt ikke et adjektiv jeg er på let etter i høytiden. Gud bedre så mye penger det går fra før av. Julepils, juleskinke, julekjole, julekaker, julestrømpe, julekalender, juletre, julegaver, julepynt, julepapir, julevin, julegløgg, julepølse og nå julekort!

 

Til de av dere som gleder dere til julekort signert "The family" på Os - vit at selvom jeg har bestilt kortene mine, så ligger det MASSE tankekraft og arbeid bak. Minus lim og saks. Dette er jo et veldig forseggjort kort, men femti stykk av dette??? 

img2461


Hvilke kort foretrekker du?

2 kommentarer

Tone

25.11.2009 kl.13:55

Oi! Jeg gjorde det så enkelt som å kjøpe julekortene mine på Åhlens, jeg:-)

kari

25.11.2009 kl.19:20

Einerveien 23, 4515 Mandal. ;)

Skriv en ny kommentar

hits