Barmhjertig støvsuging i nettoen!

Det er som med alle livets plikter; når lysten melder seg så må du ta den i mot med åpne armer. Jeg stod naken på badegulvet etter en tur i dusjen i dag tidlig og var i ferd med å sette på en maskin med klær. Uhellet var ute da jeg sølte vaksepulver på gulvet, jeg måtte ut etter støvsugeren. Og i det jeg står naken på badet og støvsuger kjenner jeg lysten melde seg: hele huset skal få seg en omgang!

 

Ikledd intet annet enn hva naturen har gitt meg startet jeg så i øverste etasje på huset og jobbet meg videre ned to etasjer. Jeg fikk øye på en edderkopp, men lot den leve - stikk motsatt av hva jeg normalt ville gjort med en støvsuger for hånd. Med dette i mente kom jeg til en åpenbaring av at jeg i nettoen er mer barmhjertig enn hva jeg er med bomull og polyester på kroppen.

 

I stuen stod solen inn og jeg fikk lyssatt min nakne kropp etter behag fra nysgjerrige naboer. Nå må det nevnes at denne støvsuger-seansen fant sted kl elleve om formiddagen denne tirsdagen. I mitt nabolag er de fleste opptatt utenfor hjemmet på dette tidspunktet. Men jeg er meget sikker på at den gamle damen som var ute å luftet ovnsrøret sitt ville fått sitt livs skue om hun bare hadde kikket opp fra asfalten et par sekund. 

 

Etter en liten halvtime var husarbeidet unnagjort og jeg stod tilbake, naken og perferkt temperert. Det er ingen hemmelighet at støvsuging er en aktivitet som setter en del svettekjertler i gang, i alle fall hvis du er kledd når du går i gang. Støvsuging i nettoen derimot setter en stopper for denne svetteproduksjonen,om ikke annet så føles den ikke så fremtredende.

 

Min klare oppfordring til dere blogglesere i dag blir derfor å ta husarbeidet i nettoen neste gang! Og for de av dere som ikke har fulgt med i likestillingstimen så går denne oppfordringen også til dere mannfolk.

 

GOD TIRSDAG!

- i dag blir det carbonara til middag og månedsavslutning med strikkeklubben i kveld!

4 kommentarer

Tine

24.11.2009 kl.16:05

Haha, synes jeg ser deg, vennen :)

Veronica Simoné

24.11.2009 kl.17:35

- og soppburgerne ligger fremdeles i fryseren her! I tilfelle du skulle få lyst på en tur rundt middagstid:)

Berit

24.11.2009 kl.20:39

Hehe...ja, du Vero, du Vero... Eg har ein i huset her som bruker samme metode..

24.11.2009 kl.22:22

Åh, jeg kommer plutselig ;)

Skriv en ny kommentar

hits