Tradisjonell julaquiz hos Geir!

Vi var alene om å være de første som i går deltok på en tradisjonell quiz som arrangeres to ganger i året. Vertskap var Geir (- og Wenche). Denne gang var tema 80-tallet og det ble utdelt ekstrapoeng for de som gjorde litt ekstra ut av det med festlige antrekk. Jeg tenkte at jeg mest sannsynlig kom til kort under quiz'en - så jeg fikk med meg Martin og ankom festen standsmessig:

quiz 005quiz 006

Martin lurte på om vi fikk mat hos Geir (- og Wenche) denne kvelden. Jeg svarte som sant var at jeg ikke hadde særlig greie på hva denne kvelden skulle inneholde, sånn rent bortsett fra en festlig quiz og Peach Canei. Pizzaen fra Capri satt derfor ekstra godt i magen da vi fikk se dette innbydende bordet:

quiz 012quiz 015

Vi lærte for at pinnekjøtt med alt tilbehør som god drikke og kålerabistapp hører med til julaquiz'en. Heldigvis har vi ikke særlig med magamål - vi toppet Capri'en med salt sau. Det var deilig! Bordkort var laget til av festnøkler som alle ble samlet i en bøtte. Det var klart for trekning av quiz-lag!

quiz 019quiz 020

Jeg ble trukket ut som lagfører - og var til slutt MEGET fornøyd med laget mitt som bestod av Geir, Paldan og Champagnehora. Alle lag fikk oppgaver som skulle skjøttes utover kvelden. Vår var cognac og kaffe. Champagnehora tok litt vel i med cognac'en. Kanskje kjælenavnet har blitt endret til neste quiz...

quiz 026quiz 027

Her klargjør Wenche til quiz:

quiz 038

Og her følger lagbilder:

quiz 035quiz 036quiz 037quiz 039

Det var ikke mange som hadde snøring, men Therese visste råd når "Åndenes Hus" var ett av svarene under quiz'en. Gleden var til å ta og føle på:

quiz 041

Engasjementet var stort under hele seansen, og det var som Leif'en poengterte SVÆRT jevnt...

quiz 044

Men bare ett lag kunne vinne, og det ble en av nykommerne som stakk av med en av de gjeve medaljene i gull:

quiz 045

Seiersrusen klatret opp nye høyder til lyden av champagnekork som spratt, men å drikke champis fra flaske viser seg å være en vanskelig affære. Geir ble nærmeste vitne da jomfruquiz'eren satte spruten i halsen:

quiz 049quiz 051quiz 052

Resten av laget stod lattermilde og klare for sin champissprut . Champagnehora ser nesten litt brydd ut i påvente av det som skal skje:

quiz 054

Ikke alle klarte å skjule skuffelsen over tapet og fikk uttrykk for egne frustrasjon på denne måten:

quiz 057

Eple-snaps fikk derimot smilebåndet til å trekke oppover igjen, og denne 80-tallsslageren ble en ny førstegang for meg i går:

quiz 064

Resten av kvelden står som en eneste stor feiring av et tiår som vi aldri glemmer, mye på grunn av usannsynlig fengende og feiende flott musikk! Drosjesjåføren ville gjerne kjøpe dressen til Martin da vi var på vei hjem en gang etter midnatt - heldigvis klarte vi å motstå tilbudet på tredve norske kroner...

Takk for en herlig julaquiz, Geir! Ikke hils Wenche!

 

Én kommentar

Berit

22.11.2009 kl.23:23

Stilig antrekk...hehe

Skriv en ny kommentar

hits