En latterlig start på søndagen!

Med tupert hår og tørr rødvinstunge våknet jeg denne søndagen, gårsdagens julequiz henger godt igjen! Jeg slang meg barnefri på sofaen og tenkte at jeg kunne la tankene fly foran opptak fra gårsdagens "God Kveld Norge". Jeg er ikke en av dem som nekter for at jeg blar i Se & Hør, og kan godt gotte meg med en god episode sladder - også på tv.

Men herlighet!! Denne gang var jo ALT til å le av. Her blir introer til reportasjene mant frem til de gode historiene:

"Charlotte snakker ut om X-Factor hetsen"

"Jakten Kristian forbannet etter mobbing på nettet" osv osv

Jenny Skavlan skal lede nytt matprogram og ser for seg at hun blir tjukk i løpet av programmets levetid. Javel. 

jenny

Aylar Lie sier: "OI - plutselig oppdaget jeg at verden gikk videre uten meg". Javel.

lie

I reportasjen med Charlotte sparker hun virkelig fra seg mot de som har kritisert hennes innsats som programleder på tv, og spesielt rundt den pinlige gråteaffæren: "Jeg burde kanskje ha hentet meg bedre inn - men på den scenen er følelsene så sterke!" Javel. Nå har jeg aldri hørt Charlotte spinne plater, men størstedelen av reportasjen inneholdt bilder av henne som DeeJay - kanskje hun neste fredag skal gi mikrofonen til PeterPeters også denne gang og heller satse på vinyl for sin egen del.

char

"Jeg har spiseforstyrrelser. Jeg har bulimi" eller "Nå æ dæ længe sia æ har vært på tv - æ tenkte æ kunne snakk ut om detta nu. Så æ kan hjælpe andre som slit". Det enkleste er jo å skylde på bulimi, som ikke vises utad. Flaks at hun ikke satset på anorkesi. Er det tilfeldig at Sandra Lyng Haugen forteller om spiseforstyrrelsen rett før plateutgivelse??

sandra

Jakten Kristian er forbannet over at seerne kommer med negative tilbakemeldinger etter dramatikken i siste episode av "Flukten fra hønsegården": "Det er en tøff avgjørelse å stille hele sitt følelsesregister til blott for et helt folk. Jeg synes jeg fortjener mer respekt fra folket!" For min del fortjener han respekt for at han i det hele tatt har turt å komme med denne uttalelsen på riksdekkende tv. Herlighet!

jakten09kristian752188q

Drapstrusler, bulimi og internetthets! Nok til at jeg nå har glemt alt som heter fyllenerver. Men skallebanken er like fremtredene nå, om ikke mer enn før denne episoden av GKN.

Jeg håper det er flere enn meg som makter å være en kritisk tv-titter...

Én kommentar

elisabeth

22.11.2009 kl.14:59

HALLAYS og takk for i går.

he he utrolig bra at du kunne gi en kortfattet versjon av Godkveld norge så slipper eg å bruke 39 kr på å laste ned sumo og se det der, tusen takk;) ps jeg sitter med et hode som er på vei AV med 2 barn alene...AU AU AU

:)Elisabeth:)

Skriv en ny kommentar

hits