Til Dagfinn

- og til alle dere andre der ute som sier dere aldri har orket å lese en eneste blogg i hele deres liv, men allikevel har klart å lese dere igjennom denne. Når jeg startet mitt lille bloggeventyr trodde jeg egentlig at jeg skulle skrive for blinde øyne. Tilbakemeldingene viser noe annet. 

Denne bygda som jeg er innflytter i viser seg å ha et stort hjerte ovenfor meg som blogger! Jeg får høre at kaffekoppen får påfyll i løpet av tiden det tar å lese den ærlige bloggen min. At jeg har skrevet saker om osinger som alle har tenkt, men ingen har satt ord på. At lesningen her inne er bedre enn den i Os og Fusa posten (!!). Jeg kan ikke akkurat si at jeg alltid ivrer å sette dagsorden i et samfunnsnyttig lys, men jeg tar til meg all skryt jeg kan få!

Ydmyk som jeg er neier og bukker jeg om hverandre, mens smilet brer seg over et enda breiere ansikt. På sett og vis fortjener jeg litt skryt! Fortjener vi ikke alle litt skryt av og til? 

Dagfinn Høybråten: Vi har truffet hverandre ved et par anledninger. Av naturlige årsaker er det ikke alt som står like sterkt i hukommelsen min, men det lille jeg husker fortjener du skryt av. Snakk om åpne armer!

Bredn: Du er en likandes kar! Fanget ditt er godt å sitte på og du kler hawaii skjorte bedre enn noen annen før deg. Det fortjener du skryt for. 

Jokkum: Det var du som måtte gi påfyll til kaffekoppen første gang du var inne å leste bloggen min. DET fortjener skryt! Du var heller ikke sein med å gi meg tilbakemeldinger. Det er også noe å skryte av. At jeg ennå ikke har fått vært i noe naust og spist skalldyr sammen med deg fortjener derimot ingen skryt...

Tilslutt må jeg skryte litt av at alle dere er innom her og leser litt innimellom. Noen av dere har visst blitt sittende lenge foran skjermen. Det synes jeg er ufattelig kult av dere! 

Takk!

- jeg er så glad for at det finnes rom for en blogg der ute som ikke fokuserer på "dagens outfit" eller "rosa eller blank lipgloss"! Virkeligheten derimot er tøff å svelge. Den mest leste bloggen her inne blir forfattet av ei snelle på fjorten år kalt "VOE". 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits