Avslutning på jobbklubb!

Tre uker med jobbklubb er over. Jeg fikk med meg godt og vell halvparten av oppsatt tid. Heldig som jeg er fikk jeg karret til meg litt frilansjobb helt på slutten. I dag ble det hele avrundet med deilig tapas og herlig brownies inne på Kløvertun. Vilde fikk bli med - barnehagen planlegger for harde livet i dag. 

Det var kjekt å tegne på white-board:

sistejobb 006

Og det var kjekt å skrive referat på PC mens de andre beundret i bakgrunnen:

sistejobb 005

Så ble maten endelig servert! Lukten av spanske kjøttboller, aioli, spekemat, foccachia og saltkokte poteter fikk munnen til å jogge i vann.. NAM NAM!

sistejobb 010

Vilde var egentlig mest fornøyd med brownies:

sistejobb 014

La meg bare få sagt det sånn at alle dere som er arbeidssøkere eller kjenner noen som er det: jobbklubb i regi av NAV er et flott tiltak som har gitt meg masse ny engergi og driv inn mot et usikkert arbeidsmarked. Vi har blitt en sammensveiset gjeng som jeg håper å kunne se mer av også i fremtiden. Dersom du skulle få innkallelse til en lignende klubb, fei alle negative tanker til side og møt opp med åpent sinn. Det kan gjøre en forskjell!

Amen!

2 kommentarer

Berit

06.11.2009 kl.17:24

Høres kjempekjekt ut...Så bra at du er positiv til det som NAV setter igang. De har fått mye ufortjent pes p.g.a. at myndighetene trer den ene reformen etter den andre nedover hodet på de ansatte der..

Berit

06.11.2009 kl.19:47

....og så Vilde, da.....skjønneste i verden!!!!

Skriv en ny kommentar

hits